Szukaj
Strona główna
Kuchnia
Miejsca
Produkt
FoodKultura
Artykuły
Strona główna
›
Twoja kuchnia
›
SŁOWNIK POJĘĆ
›
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
W
Y
Z
wyświetl wszystkie
Julienne
>
w języku francuskim jest to sposób krojenia warzyw, mięs, skórek owoców itp. Najpierw kroimy produkt na cienkie plasterki, a następnie wzdłuż na drobne słupki. Więcej metod krojenia znajdziesz TUTAJ.
English?
Loading Google Translator...
Tu jestem na co dzień
Panierki by Rafał Targosz
Ostatnie wpisy
Winnice Kojder w ZaKładce – Naturalnie
Le Comptoir de la Gastronomie - miejscówka z Foie Gras
Riesling w majowym deszczu - degustacja komentowana
Stowarzyszenie Kobiety i Wino
Nie tylko kuchenne historie o miłości
Tagi
Boże Narodzenie
Ciasta
Ciasto kruche
Czekolada
grzyby
grzyby leśne
kuchnia francuska
kuchnia polska
Majówka
orzechy
owoce morza
pieczywo
Podróże kulinarne
Przepisy podstawowe
Sylwester
szparagi
szpinak
Tarta
Wielkanoc
Wigilia
łosoś
więcej tagów
Reklama w internecie
Copyright © 2010-2024 ArtKulinaria
Kontakt
O stronie