Dzień dobry,
oto kolejna porcja nowości na ArtKulinariach. Zapraszam do odwiedzenia bloga!
Zapraszam na botwinę ze szpinakiem, serem feta i orzechami włoskimi - wszystko zamknięte w delikatnym cieście filo. | |
Ciasto z rabarbarem i orkiszową kruszonką Wyczekany w tym sezonie rabarbar znalazł się u mnie najpierw w tym cieście. Myślałam o umieszczeniu tych kwaskowatych owoców pod kruszonką - tak też się stało, lecz w połączeniu z klasycznym ciastem ucieranym. | |
Sprawdź, jakie sezonowe warzywa i owoce przyniósł ze sobą maj. | |
Z myślą o majówce i wiosenno-letnich piknikach stworzyłam zakładkę, stanowiącą zbiór przepisów, które możesz wykorzystać wybierając się za miasto. | |
V Targi Naturalnej Żywności NATURA FOOD ArtKulinaria objęły patronat internetowy nad najważniejszymi targami naturalnej żywności - NATURA FOOD! | |
Tarta i quiche - na czym polega rożnica? Co jest tartą a co quiche? Czym się charakteryzują, a przede wszystkim czym różnią? |
zapraszam i pozdrawiam
Renata/ ArtKulinaria.pl